Edit Content

Prosjektet

Nyheter

Spørsmål og svar

Utviklet av

Her er den. Trekanten i Asker.

For det startet bokstavelig talt med en trekant. Formen på tomta, det som var et jorde, som ble et gårdstun, som ble en handelsplass. Hit askerbøringene kom for å handle, skaffe seg det de trengte, slå av en prat.

Men nå – nå skjer det noe. Nå blir den vesle trekanten del av noe større.
Et sted askerbøringene kommer for å spise, spasere og oppleve. Et område med lys fra morgenen og liv utover kvelden. Et sted for utvikling og innovasjon. Mangfold og variasjon. Et sted for forretninger, forandringer, oppfinnelser og oppdagelser. Her kommer det gater du ikke har gått før. Grønne lunger, nye butikker, moderne kontorer, og et hotell. Hit kommer folk for å handle, henge, tenke, sove, skravle, skape.

Den lille trekanten er ikke så liten lenger. Det som var et senter som hadde det meste, blir til et nabolag som samler de fleste. Et knutepunkt. En møteplass. Et sted hvor venner treffer venner, kollegaer møter naboer, hvor fagfolk knytter bånd. Dette er en historie om hvordan visjoner og driv fortsetter å utvikle sentrum. Til noe som er urbant, men lokalt: Nå blir Trekanten navnet på et nabolag